Zet het recht | Concept | Stichting Acta

zet het recht overzicht-medium

De opdracht

 Opdrachtgever

Stichting Acta rechtshulp


Opdracht

Creëer een low-budget campaign om onder rechtenstudenten in Utrecht meer (vrijwillige) medewerkers te werven voor stichting Acta.


In samenwerking met

Dirk Eidhof & Piet berkers

Het concept

Concept

Het concept 'Zet het recht!' bestaat uit 2 delen. Posters die worden opgehangen in en rondom de collegezalen en kaartjes die worden uitgedeeld tijdens colleges.

De posters hangen schuin om op te vallen in de wirwar van posters in de collegegebouwen en bevat een reden waarom Acta iets voor je is.
Op de kaartjes staat een juridisch vraagstuk zoals je die bij Acta kunt verwachten, de student wordt getriggerd om het vraagstuk op te lossen en de oplossing naar een email-adres van Acta te sturen.

Acta creëert meer awareness onder de rechtenstudenten en ontvangt emails van studenten die de oplossingen te mailen. Acta kan achteraf zelf kiezen met welke inzenders zij contact opnemen voor een gesprek.

About the Author:
Niels Eric is een allround creative en breed inzetbaar. Denkt mee van verse idee├źn tot slimme concepten, maar is zeker ook inzetbaar voor fotografie, vormgeving en communicatieadvies.

Related Works


Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *