Wat maakt een merk?

Een merk en identiteit is niet alleen een logo, een letterype en wat kleuren. Een "merk" is de alomvattende term voor alles wat je doet, om zo de identiteit van je onderneming te vormen en op emotioneel niveau met je doelgroep te binden en zo je imago te versterken.

Logo ontwerp

Geen merk, organisatie of product kan zonder een sterk en helder logo dat hét herkenningspunt vormt! Bij het zien van een logo worden direct de emoties en gedachten opgeroepen waar jouw merk voor staat. Neem voor dit idee maar eens een bekend logo in gedachten en je merkt dat je aan meer denkt dan alleen het logo. namelijk ook het gevoel en de waarden.

Een logo ontwerp ik dus niet zomaar. Eerst wordt de context in kaart gebracht. Waar gaat het logo gebruikt worden, wie is de doelgroep en wat spreekt haar aan en waar staat jouw onderneming voor? Door te vragen en te luisteren wordt de essentie van je merk duidelijk. We bespreken samen de mogelijkheden en stellen een briefing op zodat we op één lijn zitten.
En nu? Nu stroop ik mijn mouwen nog wat verder op en ga aan de slag om die essentie in een logo om te zetten die indruk maakt!

 

 

 

 

HET PLAATJE DAT HIER KOMT, IS ER NOG EVEN NIET.

VOOR ZO LANG HET DUURT..

..GEBRUIK JE FANTASIE!

Huisstijl & Identiteit

Een logo en huisstijl (briefpapier, visitekaartjes, brochures, promotiemateriaal etc.) zijn de basis ingrediënten om je boodschap aan de man te brengen, om je te onderscheiden van de concurrentie én om jouw merk sterk te maken.

Een succesvolle huisstijl is een huisstijl die ademt wat jouw merk doet, zegt en laat zien. Daarbij sluit hij aan bij de kernwaarden, missie en doelen van je onderneming. Een huisstijl moet dus zorgvuldig worden ontworpen om volledig aan te sluiten en bij je merk te passen. Om het juiste imago van jouw merk te creëren moet de branding dus consistent zijn en je doelgroep stimuleren en activeren!

Niels Eric ontwerpt een huisstijl dan ook altijd vanuit een ijzersterk concept dat aansluit bij de kernwaarden van jouw merk en de doelgroep. Voordat er dus iets op papier wordt gezet, zorg ik eerst dat het concept klopt of dat we op één lijn zitten met een al bestaande strategie. We stellen een briefing op en van daaruit werk ik verder om jouw nieuwe, toffe huisstijl vorm te geven!

 

Startend bedrijf? Aan vernieuwing toe?

Ik start een nieuw bedrijf!

Ben je een startend bedrijf en heb je een toffe naam voor jouw bedrijf, maar weet je nog niet precies welke uitstraling je wilt en hoe je de identiteit en huisstijl wilt vormgeven?

Mail of bel mij dan eens voor een kop koffie! Dan kijken samen vrijblijvend of ik jouw nieuwe merk een kickstart kan geven! Vervolgens kan ik je een scherpe offerte bieden en kan jij zelf beslissen of je verder wilt gaan! Fijn toch?

 

Ik wil mijn huisstijl & logo vernieuwen!

Heb je het gevoel dat jouw huisstijl niet meer volledig aanlsuit bij jouw bedrijf of merk je dat je logo niet meer van deze tijd is? Laat Niels Eric er dan eens naar kijken, wie weet kom ik wel met een briljant, puik plan!

Mail of bel (06 - 305 839 12) mij dan eens vrijblijvend voor informatie! Ik kijk graag mee wat de mogelijkheden zijn en adviseer over de mogelijke richtingen.

Mail Niels

Wat heb ik je te bieden

 • Logo Ontwerp
 • Huisstijl Ontwerp
 • Huisstijlgids
 • Briefpapier
 • Visitekaartjes
 • Brochures & Flyers
 • Displays & Banners
 • Portfolio & Lookbook
 • Beurspromotie
 • Jaarverslag ontwerp
 • Branded Interieur
 • Bedrijfsfotografie