PLEASURE IN THE JOB
PUTS PERFECTION
IN THE WORK

ARISTOTELES

Foodfotografie om te watertanden

Food fotografie is een precieze tak van sport. Het resultaat moet 'om te watertanden' zijn en de sfeer en setting rondom het onderwerp dienen de gewenste uitstraling hebben, die past bij je identiteit en doelgroep.
Niels Eric werkt daarom met grote precisie en creativiteit, en houdt daarbij je identiteit en doelgroep als uitganspunt. Verwonderlijk, inspirerend en om te watertanden!


Editorial foodfotografie

Ben je op zoek naar fotografie voor in een culinair magazine? Dan ben je bij Niels Eric aan het juiste adres. Bij culinaire fotografie voor in bladen en magazines is de fotografie anders dan voor websites en kookboeken. Er moet rekening gehouden worden dat er tekst in de beelden kan worden geplaatst en dat de beelden geschikt zijn voor het printformaat. Niels Eric levert editorial food fotografie op maat en werkt altijd vanuit een vooraf opgestelde briefing, zodat we niet voor verrassingen komen te staan.

Op zoek naar sprekende food fotografie voor een culinair magazine?
Mail of bel (06-305 839 12) Niels Eric dan eens!

Restaurant Fotografie

Wat is een goed lopend restaurant zonder sprekende beelden van de atmosfeer en haar gerechten? Als restaurant, café, bistro of bar eigenaar weet je hoe belangrijk je menu is. Het is vaak het beslissende contactpunt met je (potentiële) klanten. En juist nu men zich veelal orienteert via internet en social media is professionele food fotografie een belangrijk visitekaartje voor jouw onderneming en een mooie kans om je te onderscheiden.

Niels Eric levert professionele food fotografie en bedrijfsfotografie waarin de essentie en sfeer van je onderneming leidend is. Gerechten worden op z'n mooist gefotografeerd waarbij uitdagen, inspireren en watertanden de kernwaarden zijn!

Wil jij weten wat Niels Eric voor jouw onderneming kan betekenen?
Mail of bel (06 305 839 12) mij dan eens, dan bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden! Ik heb de mouwen al opgestroopt!

Fotografie voor kookboeken

Ben je op zoek naar smaakmakende fotografie voor een nieuw kookboek? Niels Eric helpt je daar met veel plezier mee. Samen bespreken we welke stijl fotografie je wenst. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor enkel foto's van de gerechten, maar bijvoorbeeld ook voor een mix van gerechten, foto's van de bereiding en fotografie van de gebruikte producten/ingrediënten. Niels Eric kan je hierin adviseren, vervolgens stellen we een briefing op en maken we een planning om de fotografie te realiseren. Ook de vormgeving van je kookboek kan je, indien gewenst, aan Niels Eric overlaten dat werkt lekker makkelijk en zo weet je zeker dat je boek helemaal in stijl is!

Interesse en wil je meer weten?
Mail of bel (06 305 839 12) dan eens om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

foodfotografie + Culinaire fotografie | Niels Erc fotografie & vormgeving Utrecht | www.nielseric.nl

Totaal iets anders?

Heb jij een ontzettend tof eigen idee en wil je iets totaal anders?
Ik denk graag met je mee en misschien komen we samen wel tot een verpletterend idee! Leuk toch?

Laat het me dan even weten! Mail of bel (06 305 839 12) gewoon eens!