BEDENKEN
VORMGEVEN &
FOTOGRAFEREN

Helder, fris en sterk met nu en dan een vleugje humor.

Niels Eric bedenkt, ontwerpt en fotografeert om jouw merk en product helder tot uiting te brengen.
Het liefst stroop ik mijn mouwen op voor een communicatie-concept waarbij grafisch ontwerp, copywriting en fotografie elkaar versterken. Natuurlijk zorg ik dat losse producten zoals een logo, een bedrijfsreportage of product-beelden perfect passen in het bestaande communicatie van je merk!

Logo, huisstijl & identiteit

Een beeldmerk en woordmerk zijn een belangrijke basis voor de identiteit van je onderneming, campagne of product. Niels Eric ontwerpt niet zo maar een logo maar zorgt dat een logo en identiteit passen bij je onderneming en doelgroep.
Een logo en huisstijl worden dan ook niet zo maar vormgegeven, eerst luister ik naar 'wie' je wilt aanspreken, waar sta jij voor en wat is het doel dat je wilt bereiken. Zo ontstaat er een sterke vormgeving passend bij de identiteit van je organisatie, en bedacht vanuit een sterk concept!

Drukken & Printen

Print vormt een belangrijk element in het contact met je klanten of doelgroep, daarom is het dan ook belangrijk dat print opvalt, aanspreekt en zijn doel bereikt. Juist in dit digitale tijdperk kan print een element zijn dat het verschil maakt, dat is dan ook precies wat ik doe!
Bij het ontwerpen van drukwerk komt meer kijken dan alleen de vormgeving. Bij deze fysieke uiting is de 'look', en zeker ook de 'feel' belangrijk. Dus welk materiaal, welke druktechniek en welke vorm gebruik je? Niels Eric denkt dus met je mee van idee tot eindproduct, zodat jouw drukwerk perfect aansluit bij doel en doelgroep.

Boeiende beelden!

Zonder sprekende beelden doe je niet meer mee. Je website, drukwerk en vaak ook huisstijl spreken tot de verbeelding dankzij beelden die passen bij het verhaal van jouw merk en dus het imago versterken. Niels Eric fotografeert producten, food en verzorgt bedrijfsfotografie. Tijdens een shoot denk ik altijd mee vanuit je merkstrategie en zorg dat de beelden inspireren, aansluiten & versterken. Een gewoon kiekje maakt namelijk iedereen, maar doordachte fotografie die staat als een huis, maakt Niels Eric.


Vers van de pers