HELDER,
INSPIREREND,
RAAK!

Professionele bedrijfsfotografie

Het hebben van een goede collectie bedrijfsfoto's waarin de essentie en de sfeer van jou bedrijf te zien zijn is belangrijk. Je geeft je klanten namelijk het beeld van jouw merk. Niels Eric brengt jouw bedrijf of merk op een uitdagende manier in beeld.


Bedrijfsreportage

Laat de essentie van je bedrijf vastleggen in een bedrijfsreportage. Het hebben van een professionele, actuele bedrijfsreportage is ontzettend handig. Naast dat je de beelden gebruikt voor je website, kan je ze prima inzetten voor pers doeleinden, jaarboeken, brochures of voor beurzen.

Samen bespreken we welke elementen van je bedrijf uniek zijn en wat je wilt laten vastleggen, zo zitten we altijd op één lijn en krijg je een schitterend resultaat.

Meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of wil je een shoot boeken? Neem dan contact op.

 

Zakelijke profielfoto

Ben je op zoek naar een zakelijke profielfoto voor op LinkedIn, waar jij op je best, maar professioneel op staat? Of wil je een serie professionele profielfoto's van al je collega's voor op de website van je bedrijf?

Niels Eric overlegt samen met jou wat de beste opties zijn en welke fotografiestijl een geode keuze is.
Wil je meer weten of een shoot plannen? Neem dan even contact op!

Storytelling fotografie

Vertel visueel de 'story' van jouw bedrijf!

Wil jij ook jouw bedrijfsverhaal op een schitterende en bijzondere manier in beeld? Dan ben je aan het juiste adres. Samen nemen we door waar jouw bedrijf en merk voor staan en hoe je jouw bedrijf ziet, vervolgens ga ik aan de slag en leg dit vast in een verhalend beeld dat helemaal bij je past!

Met deze 'storytelling' fotografie maak je zeker indruk op je bezoekers en klanten en het leuke is dat zij door een 'visueel verhaal' je bedrijf ontdekken.

Kijk hier voor een voorbeeld!